Kontakt: 695 080 550
(94) 342 18 60
Nr rachunku: 78 1020 3150 0000 3902 0053 5039

Polityka prywatności

W gronie moich stałych Zleceniodawców znajdują się osoby fizyczne, spółki cywilne, spółki prawa handlowego, przejawiające swoją aktywność biznesową w wielu branżach, między innymi w: budownictwie, przemyśle elektrycznym, maszynowym, spożywczym, produkcji rolnej, transporcie, turystyce, usługach i handlu detalicznym, pośrednictwie finansowym.

Na indywidualne życzenie konkretnego Klienta przedstawiam szczegółowy wykaz podmiotów, które na bieżąco korzystają z naszych usług oraz wyrażają zgodę na prezentację swoich firm w naszym wykazie.

W prowadzonej przeze mnie Kancelarii Adwokackiej przywiązujemy szczególną wagę do poszanowania danych osobowych Użytkowników, którzy są zarejestrowani jako Klienci Kancelarii. Polityka prywatności przewiduje, że serwis internetowy Kancelarii posiada bazę danych swoich użytkowników. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Każdy użytkownik serwisu zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926) ma prawo do modyfikacji swoich danych osobowych oraz prawo do całkowitego usunięcia swoich danych osobowych z bazy danych osobowych serwisu Kancelarii. Serwis Internetowy Kancelarii nie udostępnia danych osobowych użytkowników (w tym adresów e-mail) jakimkolwiek podmiotom gospodarczym, instytucjom, osobom fizycznym, instytucjom non profit lub podmiotom zagranicznym w celu osiągnięcia korzyści materialnych, czy też w celu dalszego przetwarzania zbioru danych osobowych.

Dane osobowe użytkowników wykorzystywane są tylko i wyłącznie w celach związanych z obsługą prawną użytkownika serwisu.

Godziny pracy

Poniedziałek - Piątek:
8:30 - 16:00


Uprzejmie proszę o wcześniejsze telefoniczne uzgadnianie terminu spotkania z adwokatem.

Kontakt

Adwokat Paweł Mirski
telefon:
tel. kancelaria:
e-mail:
695 080 550
(94) 342 18 60
adwokatmirski@op.pl